Topping: 1 burk dulce de leche Ev. ett par nypor salt 4 dl grädde 1 msk vaniljsocker Färska jordgubbar En bit mörk choklad Mynta
Marängbotten: Sätt ugnen på 140 grader. Vispa äggvitorna till ett hårt vitt skum. Rör ner sockret lite i taget under vispande. Vispa tills det blir en glansig maräng och som går att forma till toppar med vispen. Tillsätt maizena och ättika, rör om väl. Vänd försiktigt ner den smälta chokladen och rör om något. Rita upp en cirkel på ett smörat och mjölat bakplåtspapper. Bred ut marängen utefter cirkeln. Grädda mitt i ugnen i 1 h och 15 min. Stäng av värmen från ugnen och låt bottnen stå kvar i eftervärmen minst ett par timmar.
Topping: Töm hela burken med dulce de leche i en skål och blanda ordentligt så konsistensen blir jämn och fin. Tills ätt om du vill ett par nypor salt för att få en smak av salt kolasås. Bred sedan ut ett jämnt lager över bottnen. Vispa grädden tillsammans med vaniljsockret, varken för löst eller hårt. Lägg på ett lager med vispgrädde och toppa sedan med färska, skivade jordgubbar, lite riven mörk choklad och mynta. Så gott!