Anders ♥️

44 år idag….. vilken tur att det inte va 45, eftersom vi inte kan fira på vanligt sätt. Idag blir det väldigt lugnt. Anders tog med några av barnen o kusinerna och tittade på hockey. Jag var hemma med Alvin som blivit smittad av storasyster med en riktigt elak förkylning. Hon är på benen igen men Alvin är febrig, snorig och hostig. ( Inte Covid)

Anders. Vart börjar man? Vad vore mitt liv utan dig? Vad vore vårt liv utan dig? Barnen och jag…. som vi ser upp till dig och älskar dig. Allihop! Stjärnfamilj som vi är!!!

Vi har tillsammans skapat en OAS av trygghet, gemenskap, kärlek och glädje. Inte minst för våra 5 barn. Varje dag är unik och vi tar verkligen tillvara på livet. DET är något vi fört vidare till våra barn. Må bra, njut, ta för er!! LEV!

Du är en livsnjutare med båda fötterna på jorden…. ständigt nya idéer och projekt på gång. Du ger sunda värderingar och en fantastisk input i allt. Smart som få, extremt rolig och en riktig doer!♥️

Tänk vilken förebild! Du gör och kan allt. Tvättar, städar, lagar mat och bygger. Byter däck, målar om och påtar i trädgården… du är en fantastisk reseledare och du du går all in i allt du gör. Alla vill ha dig som sin bästa vän och jag fick dig som man. Lyckligt lottad, jag vet. Jag borde säga grattis till mig själv men näää….. idag är det din dag älskling! Grattis till 44 år och till väl valda dagar av dina år.

Vi har målat påskägg dagen till ära:))

Matt och hängig kille…..

Med pappa och bror

Pråmell med familj

Han som får mig att skratta.

Med mamma!!

Plåtning på ett varmt Maldiverna…..

Friends.

Tv inspelning

Mer vänner

Med vänner i London

På Operan