Rep rep o snart dags!

Hej hej!!!

Nu snart smäller det… har knappt hunnit uppdatera här. Det är Såå långa dagar, intervjuer och plåtningar som avlöservagrandra hela dagarna. Man är glad man hinner med frukost och lunch..

Nu är det lördag och dagen med stort D. Idag gäller det…. hjälp, hua, eller Oj vad kul?? En blandad skräckfylld glädjedag. Sjukt roligt! Ett halvårs förberedelser är dags att gå av stapel. Otroligt mycket arbete för dessa tre minuter. Men hur det än går… jag är stolt över numret, jag är sååå förtjust i låten. Glad att NI gillar det, att ni har röstat vidare mig till Finalen och att ni streamar så mycket. Måste bara säga. Stort TACK! Det betyder mycket för mig.

Jag vet att man får ringaoch rösta 20 ggr från varje telefon och att man har 5 hjärtröster. OM ni gillar mitt nummer så är jag otroligt tacksam för era röster. Det kommer bli tufft. Extremt många stora namn som tävlar och många bra nya låtar.

Jag har varit med i tävlingen i 4 decenier??? Är inte det otroligt… började på 90 talet…med en smash och en vinst i Eurovision. Tänk va?? Känner mig ödmjuk och tacksam för allt tävlingen gett mig och allt jag fått vara med om. Jag känner mig trots detta “Still Young” …. hehe he …..

Tack för ER support och engagemang på denna resan, det har betydit Såå mycket för mig, kan inte säga det tillräckligt många gånger.

Nu snart KÖÖÖÖÖÖR VI!


Stina Stjernkvist

Stina Stjernkvist

Stina Stjernkvist

Stina Stjernkvist

Stina Stjernkvist

20210312
Foto: Stina Stjernkvist/SVT

SVT