BETALT ANNONSSAMARBETE MED Vanbruun

VANBRUUN – TENNISARMBAND

Vanbruun.com är en online-shop där du säkert och tryggt köper dina förlovningsringar och smycken. Dom handplockar diamanter åt kunden för bästa kvalité och bästa pris. Då dom inte har någon butik samt tillverkar ringar och smycken unikt för sina kunder så kan dom hålla ett väldigt bra pris gentemot vanliga guldsmeder.

Tennisarmband, finns i rosé, gulguld eller vitguld. Här i vitguld 18K.

Jag har fått låna ett tennisarmband, diamantarmband i 18 Karats vitguld infattat med diamanter om cirka 2.00 Carat. Det finns en rolig historia bakom namnet Tennisarmband.

Det fick sitt namn från en känd tennisspelare som tappade sitt diamantarmband under en tennismatch under US Open 1987. Hon avbröt matchen och utbrast ”I dropped my tennis bracelet”. Denna tennismatch blev legendarisk och en ny kategori inom smycken föddes. I min värld är det ju padel som gäller och hade oxå avbrutit matchen direkt om jag tappat mitt armband! Ha ha.

Kunder kan även låna hem ringar och smycken kostnadsfritt en gång för att se o prova produkterna hemma. Vanbruun.com har så mycket fina saker – uppmanar er alla att ta en titt på deras hemsida eller instagram för lite inspiration eller om man bara vill drömma sig bort.

– Jag fullkomligt älskar det här Tennisarmbandet och kommer ha svårt att skicka tillbaka det… vi får se hur det blir med den saken ;)