ANNONS

My love!!!

/

En av alla mina kärlekar! Min förstfödde. Angelo blev 17 år igår. Stora killen. På väg in i vuxenlivet…. han har gjort mogna stora val och pluggar nu för framtiden på Lundsbergs internatskola. Mycket idéer om framtiden och livet… jag är mäkta stolt över dig och dina val. Du är smart, sann mot dig själv och har ett stort hjärta.

Igår firade vi dig såklart!!

Stor kille!!

Som numera övningskör….

Här var han liten.

17 år! Aldrig för stor för ett födelsedagståg….😂

Min fine kille! som inte gillar att skratta på bild….😂🙈

Angelo bjöd på hemmagjorda hamburgare till kusinerna! smashburgers, hans favorit!

Lite fika på dagen….

Nya smashjärnet används flitigt!!

En stor sockerchock! 😂

2
289

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00