ANNONS

Träning och kost

/

Kom nu ihåg att jag skriver detta på begäran. Inte för att jag är en dietist eller för att jag tycker att någon annan ska leva som jag utan enbart för att dela med mig av min resa och hur jag gått tillväga för att ni vid flera tillfällen efterfrågat det. Jag avskyr vikthets och vill inte pusha till det. Kom ihåg att jag är en medelålders kvinna som behövde bli av med några extra kilon efter den senaste graviditeten. Nu är jag tillbaka som jag såg ut innan.

Jag hade envisa gravidkilon kvar när jag satte igång, då jag hade som vanligt lagt på min 30 kilo och hade i våras 10 kilo kvar av dessa…

Jag gjorde ingen direkt plan hade inget mål i början utan glädjen i padeln ledde mig hit.

Jag försöker träna minst två Tim per dag. Ibland blir det fyra. Det är mycket, jag vet ..men jag har värdesatt det just nu.

Normal sett ser mitt liv väldigt annorlunda ut och när ens jobb försvinner…. försvinner oxå en stor del av ens identitet. För att inte må dåligt bestämde jag mig tidigt för att fokusera på att må så bra jag bara kan. Helt enkelt ta vara på tiden och investera i mig själv.

Jag har under denna Corona tiden helt enkelt jobbat på min nya klädkollektion La vie, tränat och varit med min familj.

Jag har lagt om min kost totalt.

Jag äter oftast ingen frukost utan börjar min dag med en timmes padel med tränare. Har jag tur har jag en inbokad match innan lunch vilket känns lyxigt.

Jag äter gärna en fräsch sallad till lunch utan kolhydrater. I vilket fall som helst inte så mycket. Äter inget vitt nu, såsom ris, pasta eller bröd.

Försöker få mina 10000 steg om dagen.

Äter väldigt gärna räkor, all typ av fisk el andra skaldjur.

Behöver jag få i mig något snabbt som ett mellis så äter jag ett knäckebröd med ägg. Känns hälsosamt och mättar.

Jag äter absolut inget socker. Jag kan dricka ett halv glas juice( naturligt fruktsocker) men bakar jag så bakar jag utan socker (när jag ska äta.)

Det finns mängder av bra recept på nätet med goda rätter där en sallad är bas.

Jag har kämpat ganska länge nu och tycker det känns väldigt bra.

Jag tror man får känns efter själv. Behöver man kolhydrater för att funka o må bra. Ät det då, men dra ner lite på det. Det viktigaste är ju att må bra.

Var noga med att få i er mycket protein. Jag tar även proteintillskott i form av en shake då och då för att fylla på.

Gillar man att jaga en boll – gör det!!! Gillar man skidåkning, skridskor ….? Vad som helst men framför allt se till att göra av med mer än ni stoppar i er. Ekvationen är ganska enkel.

För mig känns det inte jobbigt att träna eftersom padeln ger mig såå mycket glädje. Jag får inte riktigt nog av det! Så skoj!!!

Hoppas jag har inspirerat er på rätt sätt, ni som är intresserade. Ni andra får glömma att ni läst detta.

59

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00