ANNONS

Stackars pojke!!

/

Har ni sett detta, känner ni till??

Jag har haft daglig kontakt med fostermamman Susanne och jag är bestört över hur de är behandlade.

Det kommer komma fram hur Socialen behandlat dem och jag ber till gud att ansvariga för dessa beslut får skämmas. Man behandlar inte ett barn på detta sätter. Sedan 1/1 -20 så är Barnkonventionen lag och att Barnen ska stå i fokus känns rätt självklart. Föräldrar har inte rätt till sina barn. Barn har rätt till sina föräldrar men om de inte trivs el ej mår bra där ska man lyssna på dem. I detta fallet är pojken så lite så han inte kan prata… men att bli omplacerad för 4:e gången är orimligt och dessutom när det inte finns några som helst klagomål på familjen.

Blir skogstokig och ledsen!

Snälla skriv under…. det behövs stöd, uppbackning och en massa support från allmänheten. Vi måste visa att vi inte accepterar detta!!!!

Skriv på här!!

32
113

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00