2. Tomatsallad: Halvera körsbärstomaterna och skala och klyfta rödlöken. Lägg tomater och rödlök i en ugnsfast form och ringla över olja. Krydda med lite salt och peppar och rosta i ugnen i ca 20 min.
3. Grönkålsfrittata: Skala och finhacka lök och skiva den kokta potatisen. Dela broccolin i mindre buketter och skölj grönkålen. Lägg alla grönsaker i en värmetålig stekpanna eller ugnsfast form.
4. Vispa ihop ägg, havremjölk, grönsaksbuljong, riven parmesanost, salt och peppar i en skål. Häll äggstanningen över grönsakerna och sätt in i ugnen i ca 20 min.
5. Tomatsallad: Ta ut tomater och rödlök ur ugnen och blanda med finhackad basilika, grönkål och balsamvinäger.
6. Toppa den färdiggräddade frittatan med den rostade tomatsalladen. Klart att servera.
1. Havets wallenbergare: Skär fisken i mindre bitar. Mixa samman fisk, äggula, salt, peppar, rivet citronskal, citronsaft och dill i en matberedare till en färs. Tillsätt grädden i en tunn stråle medan du fortsätter mixa.
2. Forma 4 biffar och stek dem i olja i en medelvarm stekpanna ca 4-5 min/sida.
3. Tillbehör: Bryn smöret i en liten kastrull.
4. Värm ärtorna i en kastrull på spisen i 1 min. Sila av vattnet och blanda ärtorna med rivet citronskal och en nypa salt.