Träning

Flera har frågat hur jag tränar idag…. det har ju minst sagt varierat.

Allt från styrketräning, sprungit, dansat.. mm.

Nu senaste månaderna kör jag padel.

Jag kör minst en timme om dagen. Ofta 2 och ibland tre.

Senaste månaden har jag kört rektion med tränare 112 Tim mitt på dagen och sedan mix på kvällen. Med Anders. Eller kört match med barnen.

Otroligt kul och givande att köra med olika människor och på olika nivåer. Ibland går det snabbare, ibland är det hårdare ibland lättare.

Jag går 10 000 steg om dagen.

Försöker köra lite sit-ups och armhävningar hemma. Brukar tänka att en liten stund är bättre än inget.

Jag äter inte socker eller kolhydrater nu. Har inte gjort på några månader och det är för att hjälpa kroppen att komma tillbaka. Ni som följer mig vet att det varit tufft och en kamp efter sista graviditeten då jag åt så mycket kortison under 8 mån av graviditeten.

Äntligen börjar det ”släppa” taget och kroppen börjar återställa sig till hur den ska se ut😂

Har ett par tre kilo till men det känns ändå skönt att se ljuset i tunneln. Måste ju ändå ge mig en klapp på axeln då jag nu gått ner 27 kilo …. sedan jag blev gravid. Men min kropp var så låst så jag hade 25 kilo kvar när jag kom hem från BB. 🤪 Läkarna sa att du får bereda dig på att det kan ta år för kroppen att komma tillbaka efter så mycket medicinering så jag var inställd på ett hästjobb. Men skam den som ger sig.

Jag tror det mesta i livet handlar om vilja och envishet. Jag gör ju detta för min skull. För att jag ska må bra! Då är det ingen uppoffring. Äta gott men nyttigt!! Röra mig för att det är roligt och hälsosamt!

Började dagen med en match Mix

Hem o bytte om till torra kläder o nu på väg till min Padellektion kl 12:)