ANNONS

Chokladkaka

/

2 dl mandelmjöl

1 tsk bakpulver

1/2 dl riven kokos

10 färska dadlar

5 msk kakao

1/2 dl smält kokosolja

3 ägg

1nypa havssalt

Så här gör du

Smörj en form med kokosolja. Mixa dadlarna med kokosen. Blanda i resten av de torra ingredienserna och mixa igen. I med kokosoljan och äggen och mixa en sista gång.

Häll över smeten i en form och in i ugnen på 180 grader i EXAKT 10 minuter, men om du vill göra kakan ännu nyttigare så sänker du temperaturen på ugnen några grader. Bättre dock att du tar ut den lite “för tidigt” än lite försent, eftersom det är kladdet man gillar. Låt svalna i kylen och ät med färska bär..;) Grädde kanske.

Yummi:)

4
62

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00