Småland/ dokumentär

Nu har vi testat oss. Vi har använt tester som har utförts av sjukvårdspersonal och som är godkända och som de anser är säkra.( så jag behöver inga pekpinnar nu)

Ingen har Corona och ingen har antikroppar ( alltså inte haft det). 3:e gången jag testar mig. Jag har nämligen känt mig dålig och då sjukhuset inte visste vad det berodde på ville man kunna utesluta Corona.

Vi är alla friska och beger oss nu mot Småland. En midsommar i Sverige för första gången på … 13-14 år??

Hoppas vi slipper springa in och ut m sillen. 😂😂

Idag åker jag, Alessio och Adrian ner till M o P och fortsätter vår inspelning. Vi håller för fullt på med en uppföljare till Flickan från Småland. Efter att närmare en halv milj sett del 1 så kände vi att det fanns en efterfrågan på del 2. Väldigt roligt och jag är så tacksam för det. Så nu jobbar vi på den. Vi har gjort 5 inspelningsdagar och har en hel del kvar. Lyxen när man hör en dokumentär är att man inte behöver spela in intensivt hela tiden och ”hitta på” en massa saker utan vi kan fördela dagarna på sådant som vi verkligen vill ha med och det kan ta upp till ett år att sprida dagarna.

Nu blir det äntligen inspelning på

gården. I Småland. Hela mitt liv har jag varit här… till och från. Jag älskar denna plats på jorden.

Gröna ängar täckta med gullvivor.

Vitsippor och liljekonvalj i skogen.

Alla vackra brokiga stenmurar och sneda gärdsgårdar. Falu rödmålade stugor och betandes kossor som dricker vatten ur stor ”badbaljor”

Jag kan göra listan oändlig. Passionen för det genuina och lantliga växer sig starkare i hjärtat och den kärleken är riktig.

Jag trivs bra här. Jag blir lugn.

Den här gården har funnits i släkten sedan -1600 talet och nu har vi bestämt oss för att rusta upp den.

Vi har precis börjat renovera inomhus. Vardagsrum, matsal och deras kontor är klart.