BETALT ANNONSSAMARBETE MED P.F.C

P.F.C Familj

I samarbete med P.F.C. har jag fått testa deras nya tjänst Familj.

P.F.C. är en app som hjälper dig få koll på din privatekonomi, kopplat till ett kort som hjälper dig spendera, spara o få dina pengar att växa. Kortet är helt kostnadsfritt, du loggar tryggt in med BankID och fyller på kortet med Swish. Det är alltså inget kreditkort utan du måste sätta in pengar på kortet för att kunna använda det. De har även en familjetjänst som jag tycker är fantastiskt smidig!

Med P.F.C. Familj får du kort till barnen utan att behöva springa på banken, ordna med underskrifter, fixa nya bank IDn etc. Du beställer hem kort – du swishar till ditt egna kort och fördelar därifrån ut pengar till barnens kort som går på sekunden. Du får en push-notis varje gång kortet används och syns i appen där du även kan spärra kortet och byta pinkod. Känns som man blir barnens personliga bankman ;)

Kortet fungerar även utomlands och det är inte några extra avgifter för köp utomlands eller inget valutapåslag.

Sammantaget tycker jag att det är en väldigt smidig tjänst som jag varmt rekommenderar! Lätt för mig att hålla koll på barnens utgifter, snabbt o smidigt o skönt med snabbheten att enkelt byta pinkod eller avaktivera kortet.

Ladda hem o prova appen du med genom att trycka här!

Just nu så har dom kampanj på familjetjänsten som kostar 20 sek i månaden.