Vi hjälps åt!

895 kr just nu…. längst ner ser ni erbjudandet!

Jag har en väninna som äger och driver en salong. Det är hennes livsverk och hon gör det fantastiskt. Har de bästa produkterna på marknaden, de bästa maskinerna och ligger ständigt i framkant för att kunna ge den senaste behandlingen är alla auktoriserade.

Det är tufft för många nu…. och så viktigt att vi hjälps åt.

Jag vill lyfta dem och deras hemsida och webshop. Det finns en hel del saker du kan göra själv nu och införskaffa dig med hos dem. Istället för att vistas ute bland folk.

Just nu måste de nämligen permittera eftersom det ser ut som det gör. Väldigt få går till salongen för en ansiktsbehandling i dessa tider..alla går på knäna och även dem. Så snälla ni som är på krigsstigen. Bespara mig och dem överflödiga klumpiga kommentarer just nu. Det är redan tufft för alla. Kan vi inte hjälpas åt?

Jag får ingenting för att göra det här, det är ingen betald reklam. Jag Försöker enbart hjälpa till. Ok?

BE THE BEST VERSION OF YOU

Amelie Soie Diamond Beauty Roller ger ditt ansikte ett omedelbart lyft. Den minskar fina linjer och tar ned svullnad. Massagen förbättrar blod- och lymfcirkulation, löser upp spänningar och gör att ansiktet får en mer avslappnad look.
För bästa och mer långsiktiga resultat, använd din Amelie Soie Diamond Beauty Roller varje dag i minst 5 minuter. Följ medföljande schema eller se vår video på AmeliSoie

Quick Fix-tipset, använd Amelie Soie Diamond Beauty Roller innan den stora festen, dejten eller jobbintervjun. Ansiktsmusklerna slappnar av, fina linjer dämpas och det ökade blodflödet ger dig en fräsch och naturlig hudton med ny lyster och vitalitet.

Du får Amelie Soie Silk Sleep Mask av 100% Mulberry Silk på köpet när du handlar valfria produkter för 500 kr på www.qvisi.se
Lägg Sleep Masken obs färgen Grey i varukorgen och använd kod Charlotte värde 495 kr