ANNONS

Flygande Jacob

/
  • 500 g kyckling, stekt
  • 140 g bacon
  • 3 dl vispgrädde 
  • 1 dl chilisås
  • 1 krm chilipulver
  • 1 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
  • 1 dl jordnötter
  • 2 st bananer
  1. Börja med att starta ugnen, 225 grader.
  2. Strimla och stek baconet knaprigt i en het stekpanna, låt fettet rinna av i en trådsil.
  3. Strimla och stek kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan.
  4. Vispa grädden tjock, blanda i chilisås, chilipulver och kyckling fonden.
  5. Fördela ut gräddblandningen över kycklingen med stekspade, jämnt och fint.
  6. Till sist strö över jordnötterna
  7. Ställ in formen och sänk värmen till 175 grader. Gratinera i ugn ca 20 minuter.
  8. Under tiden som kycklingen gratineras i ugnen, tillaga ris och servera till.

2
98

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00