Kärleksmums:)

35 bitar 

  • 150 margarin eller smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 msk siktad kakao
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 dl mjölk

Glasyr

  • 75 g margarin eller smör
  • 1-2 msk kallt kaffe
  • 1 msk siktad kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 1/2 dl florsocker

Garnering

  • kokosflingor
  1. Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt de torra ingredienserna omväxlande med mjölken och matfettet. Häll smeten i en smord och bröad långpanna, 30×40 cm.
  2. Grädda kakan i 175 grader, ca 15 minuter. Låt kakan svalna.
  3. Smält matfettet till glasyren. Tillsätt övriga ingredienser. Rör om. Bred glasyren på kakan, strö på kokos. Skär kakan i fyrkantiga bitar.