Smörkakor

Tillagning

  • 1. Sätt ugnen på 150 grader.
  • 2. Rör ihop rumsvarmt smör, socker och vaniljsocker ljust och poröst. 
  • 3. Blanda mjöl och hjorthornsalt. Blanda med smörblandningen. 
  • 4. Rulla små kulor och platta ut. lägg på plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

  1. inis skriver:

    Hej bästa!
    Hade gärna velat bo hos er, god mat och god fika sådant som förgyller livet i alla lägen…

  2. Lena skriver:

    Hej! Tack för att du delar med dej av dina recept… Så roligt att få följa med dej o din familj på bloggen. Tack! En liten fråga, unnar du dej själv nåt av allt du bakar (du gick väl på lchf ett tag) eller äter barnen allt? Undviker själv Kolhydrater o för mej, som oxå gillar att baka, är det nog svårt ibland att låta bli allt man bakar. Allt gott till Er ☀️

    1. Jag är periodare… kör Lchf ibland och ibland äter jag vanligt. Men generellt undertoner jag att frossa i kolhydrater och socker.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..