ANNONS

Muffins

/

100 gr Smör

6 ägg

4 dl strösocker

2 dl mjölk

8 dl vetemjöl

4 tsk bakpulver

Ingredienser:

Sätt ugnen på 225°.

Sätt ut pappersformar på en plåt eller smörj en muffinsplåt lätt.

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölk och smör.

Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i smeten. Tillsätt choklad eller bär. Klicka ut smeten i formarna.

Grädda i mitten av ugnen ca 20 min för stora och ca 12 min för normalstora.

Låt muffinsen svalna. Sikta över lite florsocker strax före servering eller vispa grädde och klicka på. Garnera med bär.

9
118

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00