Min make

Anders har för ett par v sedan spelat in Förhandlingspodden:)) Maqsadvokatbyrå. Intervjuad av Carl Fahger.

Även om jag levt med Anders länge nu och kände till det mesta av hans företagande så var det otroligt intressant att lyssna på detta. Verkligen en stolt fr måste jag säga!!

Flera av er har efterlyst vart man kan se och höra mer av honom efter “Tillsammans med Strömstedt ” och här har ni chansen att höra honom i hans yrkesroll. Extremt duktig på det han gör dessutom.

Lär er allt om internationell Förhandling.

Nu i dessa Corona tider så ha vi alla något lite mer tid och då är detta ett bra tips! Missa inte🙌🏻♥️

Här kan du lyssna på:

förhandlingspodden

  1. Anna skriver:

    Jag lyssnade på Anders härom dagen, jag tyckte det var väldigt bra. Jag gillade framförallt stycket när han sa att han aldrig jagar sista kronan. Det befriande mig lite eftersom att jag sitter emellan klienter som ofta till varje pris ska jaga sista kronan istället för att fira en redan lyckad affär. Så den repliken tänker jag knycka med mig och utbilda mina klienter med. Stort tack för en bra genomgång. Gillade jättemycket.

  2. Sofia skriver:

    Med rätta! Klok och vältalig utan att vara raljerande som många lätt blir på hans nivå. Verkar också vara en bra chef som månar om personalen. Det är så man får lojala och engagerade medarbetare som i sin tur gör företag framgångsrika. Fler så kallade ledare borde ta ett blad ur hans bok. Imponerande (och jag är inte lättimponerad 😊).

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..