Godmorgon!!

Alvin fick feber inatt… förkyld… ingen hosta och inga lungproblem.. vanlig influensa men det blir lite knasiga nätter. Ett under”knack knack” att inte jag däckar ihop än?!

Både Alvin o Adrian har haft influensan, och varit dyngförkylda i omgångar. Vill inte åka på det…

Något trött idag…..

Var på apoteket en sväng igår…

Började blir tomt i hyllorna….?

Hur ser det ut i affären hos er? I matbutikerna?

Så här ser det ut hos oss….

Otroligt.

 1. Egentligen är det inte så konstigt att folk hamstrar papper och annat, såklart har det gått till överdrift men jag tror att många handlar ifall att dom blir sjuka för att då slippa gå till affären för att ev smitta ner andra.
  Så tänker ju jag, eller tänkte för nu sitter jag här hemma förkyld innan jag hann till affären…Blir många nya spännande recept på det som finns i frysen.

 2. Man behöver inte bunkra varor,det kommer inte att ta slut.Konstiga matvanor folk har pasta,soppor,ris toapapper mm.toapapper är det minsta vi behöver bunkra,vatten,tygbitar mm går lika bra nu som förritiden

 3. Maja skriver:

  Fast du vet väl att man kan inte veta om det är “vanlig influensa eller inte?

  Är endast genom provtagning du kan avgöra det. Covid19 är ju knepigt på så sätt att ingen kan veta om det är det man har.

  Vissa får knappt några symtom alls (märker inte av det), vissa bara en lätt förkylning, vissa som en vanlig influensa, vissa blir riktigt dåliga och vissa superdåliga.

  Så att säga det var bara en “vanlig influensa kan du inte säga/avgöra.
  Har du tagit prov ja men det gör de ju inte nu.

  Min lilla lätta förkylning, lite snorig kan vara Covid19 vad vet jag?

  Oavsett alltid jobbigt när ens älsklingar är sjuka, så krya på sig.
  Mvh
  Maja

 4. Lena skriver:

  Har nu på morgonen lyssnat på Förhandlingspodden med Anders-oehört intressant!!! Vilken resa han har gjort! Hälsa till Anders🤗👏

 5. Jo du så där ser det ut på dom flesta apoteken, jobbar själv i ett av dom största butikerna i Stockholm och hyllorna gapar tomma. Folk hamstrar värktabletter som nu resulterar i uteblivna leveranser. Låter som en papegoja hela dagarna då man informerar kunderna” nej tyvärr är handspriten slut”

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..