Barn hemma

Hur gör ni!?

Är era barn hemma från skolan?

Adrian är förkyld så han är hemma. De stora killarnas skola var stängd i fredags men nu öppen igen. De har prov/ nationella och det är intagningar i för gymnasiet var och varannan dag….. hur gör man?

I Danmark är skolorna stängda. Är det nästa steg även här?

Kan tycka att det borde vara det?

Var med Bella hos tandläkaren och ni passade på att köpa nya sängkläder och pimpa med nya kuddar. Alltid lika roligt. Hon valde helt själv och jag tycker det blev såå mysigt.

Installerade oxå hennes lampa/ Sonos högtalare….

 1. Men om alla skolor stängs, vem ska ta hand om de barn som inte kan vara själva hemma hela dagarna? Hur länge kommer det att pågå? Otroligt svårt att veta vad som bör göras…

  1. Ja, jag håller med. En massa yrkesgrupper blir lidande.. otroligt svårt och en balansgång.

 2. Anna skriver:

  Tycker oxå men tänk på barnens föräldrar som jobbar inom vården, då blir det problem men läste någonstans att de erbjuder verksamhet för de barn varvs föräldrar arbetar inom vården, det är ju bra om det gör oxå här i Sverige så vi får bra vård.

 3. Vet inte hur ni gör men själv tvättar jag allt numera innan vi använder det.
  Vissa saker är det så fruktansvärt mycket flamskyddsmedel i så kan ge allvarliga allergi reaktioner. Trodde inte på det förut tills jag fick tag i ett lakan som var jättefint o så skönt osv men när jag vaknade så brände det över hela kroppen och benen var illröda.
  Så med det sagt här tvättar vi allt innan vi använder det numera.
  Men visst blev det fint själv är jag en sucker för rosa o mina döttrar hade en massa rosa när de var mindre :-D

 4. Anna skriver:

  Någon behöver ta hand om de barn vars föräldrar jobbar inom vården och på andra arbetsplatser där de inte kan arbeta hemma. Det kanske inte är bra att mor- och farföräldrar tar hand om deras barn.

 5. Kicki skriver:

  Här är skolorna öppet som vanligt. Har en 14 och en 18 åring. Men skolorna är öppet än så länge. Dotterns skola har dock över 1200 elever,så det känns lite siså där. Hon har iaf alltid handsprit i väskan.

  1. Har en känsla av att skolorna borde stängas även i Sverige och följa resten av Nordiska länderna….

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..