Hemmadag

Idag har vi småstädat i trädgården, barnen har cyklat och lekt ute… varit friskt o skönt i luften även om det blev kallt ganska snabbt framåt eftermiddagen.

Snödroppar i trädgården…. det gör mig lycklig. Är våren på ingång? I wish….🌼

Tvättat cyklar:))

Adrian har själv pumpat sin cykel.

Jag har putsat silverbestick.

Angelo har tillbringat 11 Tim i studion idag och producerar eget material. Riktigt roligt och jag tyckte det lät väldigt bra!

 1. Kära Charlotte
  Nästa gång du ska putsa silver ska jag ge dig ett magiskt tips! 💕 Ta fram en stor ugnsfast form, lägg i folie m den silvriga sidan upp, koka upp tre liter vatten, lägg i alla silverbestick mm i botten av foliebeklädda formen, strö på ett lager av bakpulver på silversakerna, häll på det uppkokta vattnet över bakpulverbeströdda silversakerna. TROLLERI Helt plötsligt är alla silversaker glänsande och vackra inom en minut! 💕 Testa och Du blir 😊 🐾 kramar Annelie Henni g i Sikås Jämtland

 2. Lena skriver:

  Lägg silverbesticken i plastpåse efter putsning så håller dem sig fina 😊

 3. Åsa skriver:

  Ett tips är att alltid ha en plastpåse runt besticken så håller dom sig fina. Samma med silversmycken, plastpåse så slipper man putsa. Silver oxiderar i kontakt med syre.

 4. Så kul med en studio hemma, men vad gör Angelo spelar eller sjunger? Mitt barnbarn håller på med rapp . Härligt nu när man känner av lite vår i luften, vilka känslor man får då.

 5. Kicki skriver:

  Här har vi säkert 50cm snö i trägården.och även förövrigt också. Regnade dock igår så nu har kommunen fullt upp med att grusa/salta/sanda.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..