Bubbel inför finalen!

Ladda upp inför Melodifestivalfinalen! Har några riktigt bra tips på drinkar som är baserade på mitt egna rosé bubbel!

Mil & Uma Noites Icy Rosé

En frisk och fräsch nästintill läskande cocktail. De fräscha och friska som hallonen bidrar med gör sig utmärkt till de bäriga tonerna som Mil & Uma Noites visar på.
Ingredienser
Hallon
Krossad is
Mynta
Mil & Uma Noites Rosé

Mosa hallonen för att fylla botten av valfritt vinglas, fyll på med is och mynta. Blanda runt, för att slutligen toppa med Mil & Uma Noites Rosé. Avsluta med att garnera med hallon och en kvist mynta.

Charlotte Perrelli Mil & Uma Noites Rosé
Mousserande, flirtigt vin med massor av härliga aromer av hallon, smultron och melon. Vinet är välbalanserat, läskande med ljuvlig, intensive fruktighet.
Nr 76866 / 85 kr

Beställ till din butik

Tusen och en natt

Med mystiska inslag av timjan och björnbär baseras denna cocktail på Mil & Uma Noites Rosé. Vinet har toner både av färska bär liksom en viss örtighet vilket gör den utmärkt som grund.
För 4 cocktails
1 dl björnbär + några extra som sparas till dekoration
1 dl vatten
1 dl socker
Mil & Uma Noites Rosé
Fyra kvistar timjan

Blanda björnbär, vatten och socker i en kastrull och koka upp. Låt sjuda på låg värme i tio minuter. Häll sirapen genom en sil för att få den fin och len. Lägg två matskedar av sirapen i botten av varje glas. Fyll på med is och toppa med Mil & Uma Noites Rosé. Avsluta med att dekorera med färska björnbär och timjan.

Rhubarb Hero

En frisk och fräsch cocktail som lätt kan förbereds innan gästerna kommer. För att i sista stund lägga på en sista handpåläggning som tar smakerna till nästa nivå.
Ingredienser
200 g rabarber, i bitar
50 g socker
Mil & Uma Noites
Koka upp rabarber i en kastrull tillsammans med sockret till alla bitar kokat sönder. Låt purén svalna för att sedan sila av den genom en finmaskig sil så att endast en len kräm blir kvar.
När gästerna kommit, lägg två matskedar av rabarberpurén i ett vinglas och toppa upp med iskall Mil & Uma Noites.