Frallor Lchf

Tillagning

  • 1. Sätt ugnen på 190 grader. Smält smöret. 
  • 2. Vispa äggen till en luftig smet i en bunke, cirka 3 minuter med elvisp. Tillsätt smör samt grädde och rör om väl. Blanda ner osten.
  • 3. Rör ihop de torra ingredienserna och blanda ner dem i smeten ordentligt. Låt smeten stå och svälla i cirka 10 minuter.
  • 4. Forma 6 bullar och lägg dem på plåt med bakplåtspapper. Strö över vallmofrö och grädda i ugnen tills bullarna har fått fin färg, cirka 20 minuter. 
  • 5. Låt svalna på galler utan bakduk. 

Frallorna är färdiga men ser lite tråkiga och bleka ut få de saknar vallmofrön…. men jag penslade dem med ägg så de inte blev så “torra” i looken.

  1. De ska jag testa imorrn !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..