Lchf frallor!

Började dagen i vanlig ordning med att baka. Idag Lchf frallor:))

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 2 dl fet yoghurt eller färskost
  • 3 msk smält smör eller kokosolja
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1,5 dl pofiber
  • 1,5 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5-1 tsk salt
  • svarta vallmofrön
  • 1 uppvispat ägg
  1. Vispa äggen fluffiga, vispa sedan ner yoghurt och det smälta fettet.
  2. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner. Låt allt stå och svälla i minst 5 minuter.
  3. Sätt ugnen på 200 grader och rulla försiktigt till bullar med blöta händer, lägg på bakplåtspapper och pensla med uppvispat ägg och vallmofrön. Grädda mitt i ugnen i ca 15 minuter.
  1. De var verkligen jättegoda. Det blir fler gånger jag kommer att bakar dom. :)

  2. Heidi skriver:

    Hej Charlotte,
    Frallorna ser super goda ut! Nu undrar jag om man, ifall man minskade på saltet och satte med lite lite sötning samt ev kardemumma, kunde trolla fram fastlagsfrallor istället? Vad tror du?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..