Frallor

10 frallor 
  • 5 dl Vetemjöl (du kan ersätta en del med andra mjölsorter)
  • 1 msk Bakpulver
  • 1/4 msk Salt
  • 2 msk Sirap
  • 2 1/2 dl Vatten
  1. Värm ugnen till 200 C
  2. Klä en plåt med bakplåtspapper
  3. Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke
  4. Tillsätt sirap och vatten, rör om till en jämn deg
  5. Ta ut bollar av degen med hjälp av en sked och lägg på plåten Forma runda med mjöliga händer
  6. Grädda i mitten av ugnen i 12-15 minuter
  7. Servera nybakade med smör och ost

  1. Magda skriver:

    Ser gott ut. Måste prova, men skall inte frallorna jäsa?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..