Tips!

Älskar vackra hylsor på läppstift och på läppglans. Förpackningar, dofter och design…. det är en passion och har alltid varit. Tyvärr är det som är dyrt oftast det “finaste”. Min man brukar skoja och säga att jag kan dofta mig till det som är dyrast…. tror ni förstår vad jag menar. Man känner när det är kvalite’ och när något andas välarbetat.

Här under har vi två läppstift som jag älskar…. det går inte ens att jämföra prisklassen.

Det ena kommer ifrån Gucci och har en fantastisk hylsa.

Den andra kommer ifrån H&M och ser lite billigare ut.

MEN jag älskar H&M läppstift. Jag är inte sponsrad och kan därför säga att det ser just billigt ut, men jag tycker de är superbra och har ett fantastiskt utbud av färger. Bara ett litet måndagstips för er som tycker makeup är roligt!

Gucci, The Panted Vel, 201.

Vill bara visa ett billigt krämigt läppstift som är riktigt snyggt. Har flera färger.

Detta heter dock Peach Fuzz.

  1. Vad heter färgen på läppstiftet från H&M :)

  2. En fråga vad kör Anders för doft garderob?

  3. Tack för tipset, det visste jag inte 🌷

  4. Jag är så där när det kommer till parfymer, älskar flaskorna, förpackningarna, allt :) börjar bli lite många dock, men det är ett kul intresse!

  5. Helt rätt .. det är inte det dyraste som är det bästa.. många av smink märken ägs av ibland samma företag.. och då marknadsför man billigt mellan klass och dyrt märke…

    Det är som att vara född i Roslagen bland hav och kobbar och bor nu i Småland eller tvärt om…… dvs det bästa av miljöer i alla väder

    //Masse

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..