ANNONS

Flygel!

/

Har köpt en elflygel till Åre. Är så lycklig över detta inköp. Musik i vardagen. Trodde inte jag skulle säga det men det här vardagsmusicerandet är makalöst roligt!!!

Inte en krona i rabatt.. så definitivt ingen spons. Skriver därför inte vart jag köpt den så slipper jag få kommentarer kring det.😂

Det blir lite lättare att vara sätta sig och sjunga o spela när tillgängligheten är där. Jag köpte min första flygel för 15 år sedan. Den har jag fortfarande kvar, hemma i DJURSHOLM…. men måste säga att det här m el är en hit. Behöver aldrig stämma heller, så smidigt.

Det finns fler som gillar det!!

2
144

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00