Kalendrar

Jo, jag gör kalendrar som vanligt. Har slagit in 120 paket i år….

De stora kanske är för stora egentligen men jag får dåligt samvete om jag bara ger de små…

Kransar till dörrar och grindar.

Börjat småfixa lite hemma, advent …. julen närmar sig.

  1. Ett tips är att lägga en liten pryl varje dag i en julstrumpa Istället. På så sätt slipper du slå in alla paket…🎅🏻

  2. Anna skriver:

    Hej,

    Jag har samma dilemma med kalender. Började med det när de stora barnen var små för ca 14 år sen. Inte trodde jag då att jag skulle ha fyra barn 12 år senare. Känns taskigt att de små inte ska få paketkalender för att orken och tiden inte finns längre. Samtidigt galet många paket. Har löst det genom att de får bara lör,sön +23&24. 15 åringen får triss, godis , lite pengar. 12åriga tjejen delar Lykokalender med mig 🙂 6 & 2 åringen vanliga småprylar och kinderägg. På vardagarna tycker jag det blir stressigt annars med paketöppning på morgonen. Nu får de lite roligare saker men färre dar🙂

    1. Smart!!! Ja herregud vad jag sliter. Tänker varje år att…- nästa år köper jag färdiga..😂😂

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..