Höstgryta

Ikväll gjorde jag en höstgryta på Högrev. Den stod o puttrade i flera timmar och jag äter ju inte kött själv, men smaken på såsen smakade jag ( och fick direkt ont inlagring eftersom jag är känslig när det legat kött i såsen)

Den blev i alla fall supergod!! Barnen åt rejält vilket kan vara lite si och så när det är nya, starka smaker.

600 g Högrev

1 gul lök

3 vitlöksklyftor

Vatten efter behov

5 dl matlagningsgrädde

2 msk sambal oelek

3 dl grönsaksbuljong

Persilja, salt o peppar

En skvätt soja

Mumma:))

  1. Äter du antiinflammatorisk kost? :)

    Jag blev frälst efter att ha läst “Hälsorevolutionen” av Maria Borelius..

    Är det helt omöjligt att få gästblogga hos dig?

    Kram

    Carolin

        1. Jag måste först kolla m Damernas värld…;) De äger bloggen o tar alla beslut…. men skicka texten så kollar jag med dem om det känns aktuellt. Skicka text till mitt management. Kimpa@stockhouse.se

  2. Ma skriver:

    Vad betyder ont inlagring? Hänger inte med i alla nya uttryck.

  3. Ulle skriver:

    Nyfiken fråga bara….är anledningen till att du äter vegetariskt att du är överkänslig mot kött eller att du helt enkelt bara föredrar vegetariskt??
    Själv älskar jag kött men börjar dra mig mer och mer åt det vegetariska hållet. Finns så mycket gott idag och äter man på restaurang så är oftast de vegetariska alternativen super.

  4. Jag undrar om du kommer göra paket kalendrar till barnen i år? Hade varit roligt att se dom och vad du har köpt??

    Pernilla

  5. Åsa skriver:

    Hej.
    Låter supergott.
    Har du lust att skriva, “gör så här”…
    Tack på förhand!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..