Marrakesh

Vi har varit på en underbar resa tillsammans med några vänner. Inbokat sedan extremt länge… ibland faller det sig att resor avlöser varandra och denna hösten har verkligen varit så. Det har varit så fantastiskt och jag känner mig så priviligerad som får se och uppleva så mycket.

Samtidigt vill jag nu bara vara hemma. Bara vara med barnen. Det är absolut det bästa jag vet. Jag är en hemmaråtta.

Här kommer lite härliga bilder från ett par magiska dagar i Marocko.

  1. Vad underbart det ser ut så vackra bilder njut till tusen!!!!

  2. Underbara bilder du delar med er 🌸

  3. Oh så underbart det ser ut njut för fulla muggar kram

  4. Sofia skriver:

    Fin klocka, gåva från Anders😉?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..