ANNONS

Korv Stroganoff

/

Barnens favorit!

4 portioner ris

  • 400 g strimlad falukorv
  • 2 finhackade gula lökar
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt och peppar
  • 1 msk olja till stekning

Persilja

Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Fräs korven i oljan i en kastrull ca 5 minuter. Tillsätt lök och fräs ytterligare någon minut.
Tillsätt grädde, vatten, tomatpuré och kinesisk soja. Koka ca 10 minuter. Red ev. av med vetemjöl eller maizenaredning.
Smaka av med salt och peppar
7
74

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00