Korv Stroganoff

Barnens favorit!

4 portioner ris

  • 400 g strimlad falukorv
  • 2 finhackade gula lökar
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk kinesisk soja
  • salt och peppar
  • 1 msk olja till stekning

Persilja

Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
Fräs korven i oljan i en kastrull ca 5 minuter. Tillsätt lök och fräs ytterligare någon minut.
Tillsätt grädde, vatten, tomatpuré och kinesisk soja. Koka ca 10 minuter. Red ev. av med vetemjöl eller maizenaredning.
Smaka av med salt och peppar
  1. Ullis skriver:

    Tråkigt att din blogg har blivit mer som en kokbok!
    Ulis

  2. Ullis skriver:

    Tråkigt att din blogg har blivit mer som en kokbok!
    Ullis

  3. U skriver:

    Bara en undran; gör ni ofta olika mat till de olika medlemmarna i familjen? Tex barnen får en maträtt, du en, maken en, Lilleman en…..varför äter inte hela familjen samma?

  4. Kicki skriver:

    Alltid populärt och snabblagat när det blivit sena dagar. Gott är det också😃

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..