På begäran

På begäran kommer det ett par bilder här…..

 1. Hej Charlotte!
  Grattis i efterskott.

  MVH: Rebecca.

 2. Mia skriver:

  Så tjusigt & vilken kvalitet! Har själv efter 50. (!) insett att slit&släng-tiden är över. En väska från L.V är tillverkad av människor med bra löner & arbetsförhållanden i Europa. Dessutom kommer de två väskor jag nu äger hålla resten av mitt liv & de kommer att kunna ärvas! Ett riktigt miljötänk!

  1. p skriver:

   Men så tråkigt tänker jag.
   Man tröttnar ju på väskor, det har nog inte med åldern att göra. Jag vill ha många att välja på.

 3. Malin skriver:

  Fint 🎁🙏 Tack för att vi får se 🌞💐

 4. Lena skriver:

  Vilken fin plånbok🌺

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..