Hemlig gäst!

Är i Halmstad och hemlig Gäst på ett gig! Otroligt fint bemött!!

Lunch/Middag innan gigget!

Dessutom fick vi fina presenter av Jörgen och gans vackra fru som hade festen.

Tack!!

 1. Mia skriver:

  Vem tar sej rätten att skriva nedvärderande kommentarer? Följer man någons blogg är det väl för att man gillar den annars kan man väl hålla sig härifrån. Så onödigt, allt nedvärderande bottnar ju i eget missnöje.
  Gläds med andra istället så får man dubbelt igen!

 2. Det är så sanslöst trist att läsa påhopp o kritik, som för det första är helt felaktig, och dessutom bara speglar en dålig självkänsla och missnöje i sin egen situation, då kan man inte glädjas med andra och tycka det är kul, när någon annan lyckas! Enklast är ju att sluta läsa bloggen! Charlotte du är fantastisk, generös, peppande, energigivande! Det är så kul att följa dig, och jag är så glad att få ta del av din vardag. Kram

 3. Lena skriver:

  Hej Charlotte!
  Kommer du får tid att skriva nya texter till en ny platta? Kram💕

 4. Tack för ett fantastisk framträdande på denna Helt underbara fest som Jörgen och Yvonne hade bjudit in till.

 5. Karro skriver:

  Varför är du så besatt av märkesvaror? Blir de snyggare pga ett namn eller? Dålig självkänsla kanske…

  1. 😂😂😂 Konstig kommentar. Antingen är du ny här el har du bara extremt dålig koll. Om du skulle titta lite noggrannare skulle du se att jag går väldigt mycket i H&M kläder.

   1. Fast Charlotte, nog är det ändå väldigt mycket märkesprodukter du lägger ut på bloggen? Å andra sidan kanske det är så din deal ser ut med Damernas Värld?

    1. Tycker du? Kolla de senaste 10 inläggen och kolla hur mycket exklusiva märken jag skrivit om. Håller inte med alls….. anser inte att mycket är ett inlägg på 10?
     Tycker verkligen att trots att det är en modeblogg så försöker jag variera inläggen. Recept, semestrar, ombyggnad, vardagsliv, arbete m musik och shopping.

  1. Mia skriver:

   Karro,

   Så nedsättande kommentar…Jag tycker du ska lära dig att ge konstruktiv kritik som inte får mottagaren att bli ledsen. Att formulera dig såsom du gör leder ingen vart…

   1. Precis så tycker även jag Mia – tack för din kommentar. Jag förstår inte varför man alls kritiserar – det finns ju mängder med andra bloggar att följa om man har synpunkter och vill fälla elaka/spydiga kommentarer. Tycker att Charlotte Perrelli är otroligt generös med sig själv och sitt privatliv!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..