Jobb!

Hemma på snabbvisit… Allsång på Vallarna. Denna ljuvliga härliga publik. Tack för er kärlek. Älskar att komma hit. Ni trotsar regn och ger en massa!

Kimpa agerar babysitter!!

Trött kille… en lång dag…

Nu kraschar jag i sängen och hoppas jag får sova länge!!!♥️🙏🏻🙌🏻

 1. Ewa skriver:

  Förstår att det är mig alla retar sig på verkligen inte illa ment. Eftersom jag flyger väldigt mycket både i Sverige och utomlands ser jag hur många barn som far illa. Men ni som retar sig på vad jag skrivet kan vara lugna detta är min sista kommentar här inne: Ewa

  1. ❤️😂😂Tror inte du behöver ta illa upp. Alla får ju tycka olika och jag förstår att det var väl menat.

 2. Hej, är på jakt efter snygg necessär och såg den ljusa som stod på bordet framför dig! Supersnygg och undrar såklart var den är ifrån? Med vänlig hälsning, Nathalie

 3. Mia skriver:

  Supersnygga skor! Var är de köpta?

 4. Hej Charlotte,

  Var på Vallarna igår och du bjöd verkligen på dig själv.
  Du är verkligen grym och så härligt mellansnack 👍🤗🌟
  Regnet tänkte man inte på 💃🎶🎤

  Med vänlig hälsning
  Pernilla från Täby men turistar i Falkenberg 🤗

 5. Ewa skriver:

  Hej! Ammar du den lille goa killen? Annars hade det varit bättre han var kvar hos Anders i Spanien. Han kanske klarar flygresorna bra, ibland när jag flugit har barn gråtit mest hela tiden. Såg att du skulle vara i Böda snart. Ha det fortsatt skönt i Spanien mitt favorit land/ Ewa

  1. Den här lille killen är sååå lugn. Han sa inte ett ljud på hela resan, men det fanns många barn som grät. Absolut. Anders har tre barn kvar och fullt upp m tennis m dem så det blev toppen så här. Få fick jag lite egentid m min minsta och dessutom äldsta😂👌🏻

   1. Ann skriver:

    En eloge till dig som svarar vänligt och fint på kommentarer 😀❤️ Själv hade jag stört mig ordentligt och svarat ”fulare” när någon skriver att det hade varit bättre om man lämnat barnet och inte tagit med honom. Inget förslag eller så utan låter verkligen som fakta bara att du skulle gjort på det sättet…,😳

    1. 😂 Förstår vad du menar men jag blir oxå irriterad ibland och får då ganska snabbt kritik för det…😂

     1. Hej Charlotte! Brukar aldrig kommentera men blir tokig när någon ska berätta för en fyra /fem barns mamma hur hon ska göra. Tycker det är fantastiskt att ni delar på ansvaret. Tänk vad mysigt för barnen. Ha det gott. Kram Pia

    1. R-M skriver:

     Kan bara hålla med dig Ann tycker du är helt fantastisk Charlotte som svarar så lugnt och konstruktivt på dessa märkliga frågor, stort säger jag också.
     Ha en fortsatt underbar sommar 🌞.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..