ANNONS

Brunbrända barn!

/

Vilken makalöst skön semester vi haft. En av de nästa. Vi sökte ett ställe som hade något för alla åldrar för barnen och det fick vi. Det var Prio på att barnen skulle ha det kul för då för vi oxå en toppensemester. Utpekade barn är gnälliga barn och då blir det irritation… ingen vi var sugna på.

Alla aktiviteter som detta stället erbjudit har varit kalas. Barnen har själva valt vad de varit sugna på. Någon har klippt sig, spelat tennis varje dag har alla barnen gjort… gått kurs i vattenskidor, wakeboard. Andra vattensporter, cyklat mm

Men maten. Herregud vad vi alla njutit!!👌🏻

Nu tackar vi för oss och beger oss hem mot Sverige med det nästa av allt. En massa fina minnen♥️

Brunbrända, utvilade och fulltankade med kärlek. T a c k

Tack alla fina barn.

Love you♥️🇬🇷

21
199

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00