Brunbrända barn!

Vilken makalöst skön semester vi haft. En av de nästa. Vi sökte ett ställe som hade något för alla åldrar för barnen och det fick vi. Det var Prio på att barnen skulle ha det kul för då för vi oxå en toppensemester. Utpekade barn är gnälliga barn och då blir det irritation… ingen vi var sugna på.

Alla aktiviteter som detta stället erbjudit har varit kalas. Barnen har själva valt vad de varit sugna på. Någon har klippt sig, spelat tennis varje dag har alla barnen gjort… gått kurs i vattenskidor, wakeboard. Andra vattensporter, cyklat mm

Men maten. Herregud vad vi alla njutit!!👌🏻

Nu tackar vi för oss och beger oss hem mot Sverige med det nästa av allt. En massa fina minnen♥️

Brunbrända, utvilade och fulltankade med kärlek. T a c k

Tack alla fina barn.

Love you♥️🇬🇷

 1. Ser ut som att ni haft en härlig semester! Själva har vi precis lanserat vårt nya företag som erbjuder föreläsningar och kurser om hur man tar hand om sjuka barn men ni ser ju otroligt friska ut 😂 Ha en fortsatt härlig sommar! Mvh Alexandra

 2. Charlotte,var har du köpt din snygga huvudbonad? jag bor i Barcelona och varje sommar letar jag efter något snyggt att ha på huvudet,men som även sitter kvar när man busar med barnen på stranden/i vattnet.
  Jag bränner mig lätt och måste ha något på huvudet.

  Tack för en underbar blogg!!

  1. Den kommer ifrån Missoni och jag köpte den för något år sedan. Toppen. Bränner mig oxå lätt i hårbotten..

 3. Lise skriver:

  Hej
  Verkar ha varit ett fantastiskt ställe!! Precis ett sådant som jag letar efter, får jag fråga var det är någonstans ? Och då jag har en nacke o rygg som inte mår bra undrar jag om sängar och solstolar var bra, konstig fråga kanske men avgörande för mig :)
  Kram

 4. Ni strålar harmoni o sundhet, bruna o fräscha efter en härlig semester, batterierna är fulladdade! Att få till en semester där det finns något för alla är en lyckträff! Kram!!

 5. Eva skriver:

  Ni lever ju med kappsäck……flera hem…..semester far ni över halva världen….koppla av Charlotte. ….bara njut av varandra. Kramis

  1. Precis vad vi gör!! Vi njuter sååå extremt mycket. Älskar att vi har möjligheten till flera hem. Har haft det så i många år och känner mig otroligt priviligerad. Att sitta på en stol är inte att njuta för mig. Vi ör en aktiv familj som älskar att uppleva saker tillsammans. Det är livet för oss.

   1. Lena skriver:

    Så underbart att ha möjlighet att ha så många hem som ni har! Och alla med sin stil och charm! Längtar till vi får se bilder från ert nya hem i Spanien, ni kommer säkert styla det underbart! Sedan förra året äger jag och min man också en egen lägenhet utomlands och jag älskar att vara där och vi har dekorerat den på ett helt annat sätt än vårt hem i Stockholm. Om man älskar inredning är det ju en dröm att ha flera hem och styla👌

  1. Underbart härligt vore det 💕 det är ju på resor man kopplar av!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..