Tillbaka på helig mark

20 år sedan???

Jag har svårt att fatta det! 20 år sedan jag vann Eurovision SongContest i Jerusalem. Vilket möte m detta kand. Dessa människor…. alla heliga platser. Ni kan inte ana hur mycket detta har betytt och betyder för mig. Är så tacksam.

Första gången jag kom hit blev mycket av allt. Vackert väder, speciella platser. En vinst! Hela min familj var med och vi upplevde något Vi aldrig upplevt förut…

Nu är jag tillbaka!

I Tel Aviv och Israel… jag frågade ett av mina största fans när jag var här senast. Han trodde det var lite över 10 år sedan. Har gjort tv både i Tel Aviv o Jerusalem sedan vinsten men som sagt det var inte igår.

Denna gången är bara mamma och Alvin med.

De andra barnen går i skolan och Anders jobbar mycket nu. Det får bli Israel någon annan gång för dem..

Igår kväll var jag och sjön på Euroclub för 3000 pers. Väldigt skoj! Så tacksam glad publik som sjöng med i allt. På begäran från Arrangören gjorde jag Här står jag och alla kunde de svenska orden!!! Så coolt!!

Älsk på denna sjal från Drömhuset som jag använder till allt!!

 1. Hoppas du får en fin vistelse i Israel, ser fram mot esc när du är med i teamet! Kram

 2. Alex skriver:

  Vad för slags TV gjorde du i Israel för 10 år sedan? :-) kram och shalom!

 3. Kicki skriver:

  Så härligt att ha mamma med. Tyvärr så gick min mamma bort i fjol😪. Så va rädd om mamma och va glad så länge hon finns.

 4. Har för mig var du inte i israel när du skulle tävla med Hero 2008?

   1. Jag menar när du körde turnen för låten innan ESC i serbien 2008 var du inte i isarel och gjorde något då?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..