Valborg

Valborg blev otroligt lugnt. Vi åkte ner till vanliga platsen och tänkte låta barnen gå se elden men där gick vi bet. Nähe!! Icke.. i år så hade Danderyd kommun bestämt att det inte skulle få förekomma några brasor p g a torkan. Nåväl…. bara att bege sig hemåt igen. Anders var rätt glad, hann se mer av fotbollen på tv..

Vi satte ihop en ny säng till Adrian från Stokke…. sååå fin. Insåg bara att den bar för liten, så jag gick in och beställde till några delar för att göra om den till en modell större spjälsäng.

Så fort Angelos rum är klart i källaren så påbörjar vi arbetet med barnens rum o framför allt ska Alvin få ett eget rum!❤️

Grillad Röding och sallad som självaste Adrian har gjort… jag fixade sparrisen i ångugnen och sedan fick han göra resten. Bra gjort va?

Anders råkade säga att en sådan här tallrik skulle man lätt fått bet 350kr för på restaurang. (Ville plussa hans fina arbete. )

Adrian var snabb och tyckte att Anders då faktiskt kunde bet honom det. Helst cash men annars gick det bra att föra över det till hans konto….😂 Så fick det bli. Men Anders fick oxå bet för min o Alessios tallrik. 😂😂 Roligt! Men blev en dyr middag hemma…… gullunge!!!

Min favorit!!!!

Min lille prins Adrian:)

Bara att inse. Min lille kille Alessio är definitivt inte liten längre. Snart 14 år!! Han är liksom Angelo nu också längre än mig och har 42 i skor…..