QviSi

Idag tog jag mig till QviSi för en underbar ansiktsbehandling…..

Måste dock erkänna att det var mer rofyllt förr…

 1. Hur ser du på konsumtion och flygresor när miljön strejkar?

  1. Det är ju inget enkelt svar. Har mycket tankar kring det och det är något vi pratar mycket om hemma. Hur man kompenserar och vrider på saker och ting. Vi försöker vara så miljövänliga vi kan. Ett ev Har bytt ut 2 bilar till elbilar osv…planterar träd när vi flyger. Osv. Hur ser du på det?

   1. Kicki skriver:

    Sen borde man kanske lyssna mer på klimat forskare och dom som är superkunniga på klimatet än på skrönor och myter. Självklart ska vi vara rädda om miljön,men klimatet hotet är överdrivet enligt många kunninga inom detta. Och elbilar är bra men funkar inte i minus 28 i norrland.

    1. A skriver:

     Överdrivet?! Är du både döv och blind eller? Alla skogsbränder som redan härjar och vattenbristen överallt, är de också överdrivna kanske? Vakna människa.

   1. Bra med miljöbilar!! Skulle önska våra politiker för länge sedan byggt snabbtåg ner till Europa. Allt större gods borde köras på järnväg istället för lastbil. 26000 elbilar rullar nu på våra vägar i Sverige, alltid nåt att vara glad över. Elbil till rimligt pris är också en önskan. Tack för ditt svar!!

 2. Kicki skriver:

  Sällan saker bli rofyllda med barn (småbarn)i närheten😂inte ens gå på toa själv kunde man typ

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..