Middag!

Det finne ett gäng restauranger vi alltid återkommer till i vilka städer vi än besöker. Hakkasan är en av dem. Novokov en annan, Buddah Bar….

Igår gick vi till Hakkasan. Så gott! Och trevligt. Hade en riktigt rolig kväll m alla barn, det är ju inte alltid så. Ibland är någon sur, ibland bråkar/ tetas några med varandra så när det är skoj för alla känns det så himla härligt!

Största och minsta.

På dagen gick vi på Lekonkungen. Alltid lika härligt m musikal, denna hade jag bara sett i NY så det var en ny uppsättning för mig här i London.

  1. Så mysigt ni ser ut att ha det. Härligt påsklov🤗 Nu blir jag riktigt sugen på att åka till London, jag har heller aldrig varit där så det är väl på tiden att göra slag i saken. Ha en fortsatt skön semester🌞

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..