I annonssamarbete med FELIX

Mina nya lunchfavoriter från Felix Veggie

Det här är en sån hit för mig! Har ju varit vegeterian sedan läänge o äntligen har jag hittat ett perfekt alternativ för lite snabbare men även nyttig o matig lunch som bara tar några minuter att värma!
Passar min livsstil perfekt som ofta inte har tid att äta lunch ute utan ofta är lite på språng eller sitter på kontor. Hämtar alltid barnen tidig eftermiddag så arbetsdagarna blir för korta för en timmes lunch varje dag.

image2

Felix har precis lanserat ett helt nytt sortiment av vegetariska och veganska soppor. Två är lakto-vegetariska och en är vegansk, alla är just goda, matiga, och har högt innehåll grönsaker!
Även ett väldigt bra tips för Er som kanske generellt inte äter vegetariskt! Kommer ihåg när jag blev vegetarian och vilket problem det var o hitta BRA mat, tycker att det än är svårt o hitta snabb mat som är både nyttig o god.

Min personliga favorit är den med Mozzarella i. Älskar ost i alla former och den hör soppan blir extra krämig. Dessutom bra smaksatt förövrigt!!

Har lagt in lite information nedan o självklart kan ni även  läsa mer här.

page2image3741984

Felix Tomato & Mozzarella Soup är en modern tomatsoppa gjord på krämiga pärlor av mozzarellaost, mättande kikärtor, röda linser och sötpotatis samt fräsch spenat. Perfekt smaksatt med mellanösternkryddan harissa.

Felix Veggie Goulash soup är en modern vegansk variant av den klassiska favoriten gulashsoppa. Rikligt med matiga grönsaker såsom rostad paprika, tärnad gul potatis och sötpotatis, svarta bönor och röda linser, mustigt smaksatt med timjan och kummin.

Felix Sweet Potato Lentil Soup är en ny spännande smakkombination med en härligt len sötma från sötpotatis och zucchini, en krämighet från färsk grädde och matighet från gröna linser och spenat. Allt i perfekt smakharmoni.

image2

image5

  1. Spännande! Jag som försöker hålla nere kolhydraterna, funkar de?

  2. Toppenbra! Circle K tycker jag är ett bra alternativ till snabb lunch när man har bråttom. Dom får fler och fler alternativ att välja på som är vegansk.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..