Släkt

Min morbror Roland bor i Marbella med hans tjej Louise… vi passade på att besöka dem såklart nu när vi är här.

Jag kämpar på ned min rygg även om det hugger och är smärtsamt så fort tabletterna går ur kroppen. Går, men sakta. Ibland hänger inte vänster sida med riktigt. Så enerverande när man äntligen kommit iväg gör att ha det lite mysigt och skönt. Hade sett fram emot raska promenader medan barnen spelade tennis. Ja, ja…. en annan gång:))

 1. Cissi skriver:

  Hej, vad härligt det ser ut. 😁

  Om man vill skicka ett mail till dig, vill skicka en bild på min familj, hur ska jag gå tillväga? ❤️

 2. Hej,
  Har du kollat om du har ett överrörligt bäcken? Det kan ”hoppa” ur led o det ger jävulska smärtor o man tror man har ryggskott. Lätt att kolla o gör underverk direkt om det justeras😃

 3. Karin skriver:

  Ja det låter ju tyvärr som du kan ha ett diskbråck som trycker på ischiasnerven. Gör en magnetröntgen så du vet. Då hjälper inte massage och liknande utan särskilda sjukgymnastikövningar och mycket tålamod. Jag hade det för några år sen med hemsk nervsmärta ner i ena benet som visade sig bero på stort diskbråck i ländryggen.
  Krya på dig!

  Kram Karin

  1. Jag gjorde en magnetröntgen för 10 dagar sedan och väntar på svar nu..

   1. Hej Charlotte
    Jag har också fruktansvärda smärtor från ländryggen och smärtan strålar ner i båda benen ( ischias nerver i kläm)
    Fick mr röntgas o det visade sig att jag har artros i ländryggen!
    Var på akupunktur och avslappningsmassage för att lindra smärtan.
    Puh säger jag bara ….

 4. Linda skriver:

  Krya på dig, Charlotte! Ryggskott har jag också haft en gång och det är inte roligt någonstans. Och så söt Alvin är man dör ju sötdöden här ju! :)

 5. Anna skriver:

  Din röda outfit – såååååå snygg! Var kommer den ifrån?

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..