Miljöombyte

Marbella… åkte efter barnens skola och framme iMarbella för en sen middag.. skönt luft och mer värme än hemma.

Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i dec och har röntgats för ett par v sedan men inte fått svar än.

Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå. Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar.

Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks.

Linkar mig framåt långsamt…

Framme!!

Stora killen är hemma i Sverige…

Tror ni frukosten var den bästa på länge enligt kidsen. Marcelo på plats och intog samma frukost…;) Lycka!!❤️

 1. Så härligt det ser ut, hoppas du kan njuta lite av tillvaron trots ryggsmärtor..underbart att kunna dra iväg lite snabbt för lite avkoppling, lagom lång flygtid! Med allt ditt arbete o engagemang här hemma, är du verkligen värd att få koppla av med familjen!! Kramar!!

  1. Inga problem att få ledigt där vi bor 👌🏼 Då vi har 4 barn är det omöjligt att åka på loven då det är snordyrt. Men inga problem som sagt att få ledigt 😊

 2. Det enda som hjälper ryggen vid låsning är en bra kiropraktor 👍🙏😊
  Hoppas Du blir bra snabbt

 3. Hej!
  Vad heter hotellet ni bor på? Det ser väldigt härligt ut.
  Njut av en härlig mini-semester.

 4. Stackare! Ryggen. Aj! Vet hur det känns. Hade problem med foglossning och ischias under min sista graviditet. Har tyvärr än idag (29 år senare) känning av det ibland. Fick ett bra träningsprogram, undviker asymetriska rörelser och tränar regelbundet. Värmedyna är bra. Har lärt mig vad som triggar igång det så jag känner inte av det ofta. Det blir bättre! Jag lovar! Du födde ju nyligen barn och det tar sitt år för kroppen att repa sig. Hälsa härliga Marbella. //Madde

 5. Har du fått möjlighet att röntga ryggen? Efter min graviditet hade jag galet ont i ländryggen och kunde inte ta fulla steglängder med vänster ben. Jag kämpade på då jag fick höra att det var fogarna som spökade. När jag väl lyckades tjata mig till en röntgen så visade sig att jag hade diskbråck på tre av fem kotor i ländryggen. TENS-apparat i stort sett dygnet runt och bra sjukgymnastik hos naprapat gjorde susen – ett par veckor senare började allt gå åt rätt håll igen. Hoppas att du får rätt hjälp snart! Kram!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..