Miljöombyte

Marbella… åkte efter barnens skola och framme iMarbella för en sen middag.. skönt luft och mer värme än hemma.

Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i dec och har röntgats för ett par v sedan men inte fått svar än.

Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå. Vet inte om det är ländryggen eller ischias som spökar.

Tagit tabletter och hoppas nu på underverk. Surt när man är här och hade tänkt ta långa härliga powerwalks.

Linkar mig framåt långsamt…

Framme!!

Stora killen är hemma i Sverige…

Tror ni frukosten var den bästa på länge enligt kidsen. Marcelo på plats och intog samma frukost…;) Lycka!!❤️

  1. Har du fått möjlighet att röntga ryggen? Efter min graviditet hade jag galet ont i ländryggen och kunde inte ta fulla steglängder med vänster ben. Jag kämpade på då jag fick höra att det var fogarna som spökade. När jag väl lyckades tjata mig till en röntgen så visade sig att jag hade diskbråck på tre av fem kotor i ländryggen. TENS-apparat i stort sett dygnet runt och bra sjukgymnastik hos naprapat gjorde susen – ett par veckor senare började allt gå åt rätt håll igen. Hoppas att du får rätt hjälp snart! Kram!

    1. Hmm…. låter jobbigt. Suck. Har gjort magnetröntgen och väntar på svar nu..🙈

  2. Ewa skriver:

    Roligt för killarna att få träffa Real Madrid stjärnan Marcelo. Krya på dig. Kram Ewa

  3. Nu stod det ju att dom åkte efter barnens skola….

  4. Madde skriver:

    Stackare! Ryggen. Aj! Vet hur det känns. Hade problem med foglossning och ischias under min sista graviditet. Har tyvärr än idag (29 år senare) känning av det ibland. Fick ett bra träningsprogram, undviker asymetriska rörelser och tränar regelbundet. Värmedyna är bra. Har lärt mig vad som triggar igång det så jag känner inte av det ofta. Det blir bättre! Jag lovar! Du födde ju nyligen barn och det tar sitt år för kroppen att repa sig. Hälsa härliga Marbella. //Madde

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..