ANNONS

Bio time

/

Inte för mig utan för barnen. Kusinen Viggo fyllde år i tisdags och vi var för och firade. Killarna gav då honom och brorsan Wilson bla ett biobesök på VIP-en i Mall of Scandinavia. Väldigt trevligt sätt att gå på bio eftersom man kan äta under tiden:) Inte så många platser i varje salong och stolar i skinn som går att fälla så du nästan ligger… nice!! Barnen älskar det! De beställde burgare och dricka… och popcorn såklart!

Filmen blev Captain Marvel. 3 barn av 4 tyckte den va grym!

Syrran och jag tog en förrätt och satt och snackade i ett par timmar. Såå trevlig, kändes som det var längesedan.

❤️

5
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00