Missade ni Diva to Diva?

Här kan ni se hela uppträdandet från finalen i lördags!

Hoppas ni gillar nya låten Diva to Diva o kommer ihåg att uppdatera Era spellistor inför helgen ;) Lyssna o dela gärna! Tagga mig i Instastories (@laperrelli) så jag ser!

 1. Den går att se på Youtube kanonbra

 2. Häftigt bra uppträdande…kan ses igen👍😊

 3. Linda skriver:

  Förlåt att jag gnäller (du är verkligen supervacker, klänningen är skithäftig och du sjunger som en gudinna), men jag tycker att själva numret blir så konstigt. Det är en upptempo-låt, dansarnas och Danas ‘aktivitet på scen’ passar därför jättebra, men du står (pga. klänningen) helt stilla!?

  1. Smaken är som baken…😂 Det ÄR fritt fram för alla att tycka olika! Vi resonerade så här, vi tyckte det var Gala, en rolig, spektakulär händelse med en möjlighet att ta ut svängarna ordentligt. Inte så ofta de möjligheterna ges. Det vägde upp mycket mer än att vicka på rumpan…😂 jag menar hur många ggr har jag inte gjort det? Kram

 4. Pela skriver:

  Det står så här..
  Videon är inte tillgänglig
  Denna video visar innehåll från SVT, som har blockerat det i ditt land av upphovsrättsliga skäl.

  Var du i Nice när du la upp videon Charlotte?

  1. Fick hjälp med det från Sverige… men SVT vill tydligen inte släppa klipp på det?!🙄

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..