Mellanakt!

Finaldags!!!

Sååå roligt att göra detta.

Diva to Diva finns nu its på alla listor och på ITunes och på Spotify.

Hjälp oss att klättra, ladda ner på

iTunes…..👆🏻🙏🏻

 1. 👏👏👏👏👏👏👏kanonbra jobbat🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

 2. Klänningen var ju inte jättesnygg precis, och ditt hår såg väldigt “tungt” ut… Kul idé som kanske inte blev så bra i slutändan… Får man tycka så? Nä, inte här inne förmodligen.

  1. Det finns alltid en negativ klick och människor som vill trycka till eller helt enkelt inte gillar det de ser och bara mååååste få ut det. Bring it on! Det rinner av som vatten på en gås! Tråkigt va? Eftersom det måste vara så att du vill jag ska bli ledsen när du skriver det?
   Det Funkar inte på mig längre… inte efter 25 år i branschen.😂

   1. N, att du bara orkar var så negativ…bra Charlotte att du inte bryr dig, det finns viktigare saker att fokusera på, så var en gås!

   2. En fråga, nu när ämnet är uppe. Jag tror inte N ville göra dig ledsen och inte Flera heller som skriver längre ner. Men har sett fenomenet förut och försvarat av andra följare. Typ ,har man inget snällt att säga ska man vara tyst. Men vill ni inte höra alla åsikter? En ärlig öppen fråga. Jag bara undrar.

  2. N!
   Det är inte bara härinne som man inte får uttrycka sig så. Tycka och tänka är ok överallt, men om man har fått någon uppfostran så lärde man sig tidigt att aldrig kommentera någons utseende negativt.

  3. Har man inget snällt att säga kan man väl vara tyst? Jag jobbar med barn och värdegrunder är som en röd tråd i det dagliga arbetet och vad som är okej och inte.
   Hur tänker ni med era rader som går under ”inget snällt”?

 3. Vilket fantastiskt framträdande du gjorde, sagolikt i din vackra galaklänning, du var behållningen av kvällen! Jag o min man var alldeles varma o upprymda av nya melodin. Nerladdad, absolut!!
  Kramar❤️

 4. Kul klänning…men hur miljösmart är det? 800 m tyg för att få visa sig lite märkvärdigare än alla andra… finns alltid någon med en större klänning…och så var racet igång…och miljön tittar på…och undrar vad som händer…

  1. Lägg av med klimat hysterin i alla lägen,vilket för övrigt är totalt överdriven. Antingen är det klimatet eller så är vi rasister. Blir så sjukt jävla less på dravlet. Klänningen är häftigt och det är knappast nåt charlotte gör “varje dag”.

 5. En enkel fråga, kräver ett enkelt svar.
  Vad ska du göra och hur ska du förvara denna blåsa?
  En garderob lär ju inte räcka…

  Snyggt? Nää. Överdrivet. Jaa.

 6. Allt vågat o allt vunnit, du var som en blomma i den kreationen, njöt i fulla drag av både din vinnarlåt och den ni sjöng tillsammans. tyvärr har jag inte fått sett “flickan från Småland” men kommer kanske på tv? Ha en mysig söndag , det är ju Alvins dag idag !!!!!

 7. Hade velat se dig i en lite slarvig håruppsättning till den här klänningen för att även framhäva detaljerna i överdelen av klänningen mer (som nu doldes av ditt hår). Vem är denna designer? Såg klipp på din instastory att hon klippte i tyllen, men det blev helt osymmetriskt, var det tanken?

 8. Underbar klänning! Tack för att du kommer till Invigningen av Bodrn Light Pride🙏 Du är viktig som förebild då du visar att man ska våga vara den man är och inte låta någon bestämma över ens utseende, kläder eller tankar❤️

 9. Du var gryyyyym igår och VILKEN klänning. Helt magisk. Din schlagerdänga från 1999 är forfarande min absoluta favorit. Var på plats igår och njöt för fullt i eran mellanakt. Klimatsmart eller inte, skit samma😉du är en förebild på många vis. Tack för ett strålande nummer💕

 10. Vad är det med folk?? Har man inget snällt att säga kan man vara tyst! Jag tycker att klänningen, sången och framförandet var fantastiskt!

 11. Älskade det!
  Fick Flashback från när jag stod på ungdomsdiscot när DJ:n ropade upp att du vunnit hela sk*ten och spelade din låt. Dansade som tokar hela högen!

 12. Fint upppträdande på melodifestivalen 7 och fint då dåb söndag ,men saknade din stora sön på foton Med hela fam ❤❤❤

  .

 13. Jag säger som flera andra: Har du inget snällt att säga så var hellre tyst! Det handlar inte om att du inte får uttrycka din åsikt… det handlar om att vanligt hyfs!

 14. Såå bra!!! Bästa framträdandet! Och en underbar klänning! Du en stjärna uti fingerspetsarna!

  1. Vem påstår det?!?! Åh om det nu va så, vad vore så hemskt med det, så det krävs 5 utropstecken och 4 frågetecken. Jag hade ju inte direkt mimat till någon annans röst? Det är ju jag som sjunger.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..