20 år sedan.

Idag är det exakt 20 år sedan jag vann Melodifestivalen första gången med låten Tusen och en natt. Det var i Älvsjö på mässan. På tre minuter förändrades mitt liv totalt!

Herregud vad mycket jag har varit med om på dessa år.

Träffat mitt livs kärlek. Fått 4 barn. Har varit programledare för Melodifestivalen tre ggr. Haft egna tv program. Släppt 10 soloalbum. Vunnit Mello ytterligare en gång och dessutom Eurovision… gjort så många tv galor så jag inte kan räkna dem. Turnéer över hela vårt land men även i Europa, Japan o Singapore.

Tacksam är bara förnamnet. Hoppas jag får 20 nya intensiva roliga händelserika år…

 1. Helen skriver:

  Tack för en fantastisk kväll i Kalmar ❣️❣️❣️Du är så generös 💕💕

 2. Tack för en fantastisk konsert i Eskilstuna

 3. Kommer ihåg det som igår😀👏

 4. Tack Charlotte för en fantastisk kväll i Uppsala.Din röst o energi är beundransvärd!Jag o min “tant”kompis njöt o som du sjöng italienska vi nästan svimmade av lycka😍.Lycka till med ditt fortsatta artisteri o förebild för många.Bullbak o glitterskor går att kombinera med empati o go mammaroll.Allt gott till DIG/en tacksam lyssnare/agneta

 5. Marie skriver:

  Nu var det ju ett tag sen, men måste tacka dig för de (gratis) biljetter ni delade ut till genrepet av din & Brolles show som ni hade i Hallunda. Vi var 6st som gick och SOM vi njöt!! Brolle har länge varit min “favorit” men ni två tillsammans alltså!! 😍 WOW!
  Det var sån liten publik (120 st kanske??) så det kändes nästan som att showen var i erat vardagsrum. Det där levde vi länge på!
  Sen när du Charlotte gick runt i publiken och satte dig framför min son (som var ca. 11 år då) tog hans hand och sjöng framför honom, alltså det glömmer han aldrig! (Inte vi heller)
  Hade Brolle gjort så hade jag nog svimmat.. haha 😂😂
  Tack Tack Tack!!! 😊😊😊

  1. Lena skriver:

   Kan bara hålla med att Charlotte o Brolle var en fantastisk duo och grym show.

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..