Hur snygg!

Nu trillade jag dit… såg designern Jonathan Adlers roliga vaser/ skålar första gången på Gotland när vi spelade in Så mycket bättre i somras. Så coola grejer. Igår i New Port butiken i Åre hittade jag den här och kunde inte låta bli att köpa den. Sååå fin!! Georgia Orb.

Finns massa andra, ansikten, läppar mm…. detta är nog inte den sista i Muse Collection jag köper….

  1. Anna skriver:

    Jag älskar de men nu syns de överallt i alla inredningstidningar. Jag har den maffiga stora vasen med ansikten och vas med läppar och ljusstake med ansikten. Kvinnliga och maffiga👍🏻👍🏻

  2. Vicky skriver:

    Älskar den med rumpor ☺️

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..