Så mycket Kärlek

❤️❤️❤️

Det här är värt allt i världen. Precis allt. Känner mig så otroligt lyckligt lottad. Tänk att jag har 4 pojkar! 4 fantastiskt egna fina barn. Som jag har gjort. Jag är stolt och inser att jag behöver ingenting mer. Allt annat är Lull-Lull.

Det finns mycket jag gillar, mycket jag njuter av och gläds åt, men det här är på riktigt allt jag behöver ❤️

Lite throwback på bilder på de mina….

 1. P skriver:

  Fint!

 2. Kicki skriver:

  Så är det. Ens barn är verkligen ALLT. Det är dom som gör att man står stark genom tex en jävlig skilsmässa. Man gör allt för dem så är det. Som du säjer allt annat man skaffar eller gillar är bara Lull lull.

 3. Bath skriver:

  Är ni inte i Åre nu?????

 4. Ani skriver:

  Så vackert inlägg❤️Fler såna👏👏

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..