QX- Galan!

Köpte hem lite hamburgare och sushi till barnen igår… så skönt att slippa laga mat innan jag skulle iväg på QX galan. Jag körde outfit från Zetterberg Couture, svart tyllkjol och dov lila knytsidenblus.

Tycker de har så fina kläder! Lyxigt!

Hade en mysig kväll på Cirkus tillsammans med Linnea och Luoise. Vi delade ut pris till bästa program. Det blev mitt favoritprogram och jag kände mig faktiskt lite starstrucked! Vår tid är Nu. Sjukt bra serie!!!!

Min och Alessios favorit här hemma som vi följt slaviskt.🙌🏻❤️

Hann med att klippa Alessio och Adrian efter förskolan och skolan. De blev så fina, så fina!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..