ANNONS

QX- Galan!

/

Köpte hem lite hamburgare och sushi till barnen igår… så skönt att slippa laga mat innan jag skulle iväg på QX galan. Jag körde outfit från Zetterberg Couture, svart tyllkjol och dov lila knytsidenblus.

Tycker de har så fina kläder! Lyxigt!

Hade en mysig kväll på Cirkus tillsammans med Linnea och Luoise. Vi delade ut pris till bästa program. Det blev mitt favoritprogram och jag kände mig faktiskt lite starstrucked! Vår tid är Nu. Sjukt bra serie!!!!

Min och Alessios favorit här hemma som vi följt slaviskt.🙌🏻❤️

Hann med att klippa Alessio och Adrian efter förskolan och skolan. De blev så fina, så fina!

0
109

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00