Rep…

Långa repdagar just nu… men skam den som ger sig. Allt material måste in i skallen!

Snart kör vi ett genomdrag och imorgon premiär på Rival i Sthlm. Nervigt men ska bli väldigt roligt!!

Har ett bra band så det känns tryggt och bra:))🙌🏻👌🏻👊🏻

 1. Alltså, underbara människa! Vad jag beundrar dig och ännu mer efter att jag läst din bok!!! Tänk om man hade haft din styrka när jag blev lämnad med ett spädbarn på BB. Men som dom säger, det man inte dör av det stärker🙏🏼
  Hur löser du det med den lille nu när du ska jobba, har du barnflicka?
  Kramar till dig och Lycka Till 💖

 2. Lycka till ❤️Vi ses på torsdags Västerås ,, har tandläkaren först ,, o sen ska jag njuta av din sång 🎤🎼😘

 3. Men är inte babyn bara ca 3 månader det går ju inte att lämna bort en så liten baby .Det låter ju lite konstigt man får ju vara mammaledig i minst ett år men ok var och en gör som dom vill men jag skulle aldrig komma på tanken att lämna ett så litet bar

 4. Lycka till Charlotte 💫🎉💐
  Det kommer går bra är jag säker på.
  Du är så duktig.

  Kram Sandra

 5. Åh vilken fantastisk show . För mig blev det både skratt o tårar. Du är helt fantastisk🙂😍.

 6. Var och såg din premiär i kväll! Oj oj oj vilken briljant konsert, du har en sådan enormt stor fin sångröst. Vid vissa partier ville jag gråta, nått parti blev jag arg ( Linda Skugge) för att i nästa bli helt hänförd av vilket proffs du är!
  Jag beundra dig stort för allt du tar dig för.
  Sen måste jag säga även om det kanske är ytligt men du är snygg som attan ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️❤️
  Lycka till med fortsatt turné!
  Kram
  Linda ( Limael på insta)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..